La Paula, procedent de la universitat de Saragossa s’incorpora a l’equip de Fisioteràpia Revers. Experimentada en tractaments de lesions esportives mitjançant la tècnica EPI, també ha rebut formació en punció seca i ecografia múscul-esquelètica, a més de la formació a nivell complet de Mulligan i SCTC (Strength Conditioning and Therapy Coach).
Actualment compagina el treball en fisioteràpia Revers amb la col·laboració al centre de fisioteràpia FITA de Barcelona.
Donem la nostra benvinguda a la Paula i posem tots els seus coneixements al vostre servei.IMG_20170119_153448

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies